Färskpotatis med sillvarianter

Funkar som aptitretare innan grillningen såväl som på påskbordet

Variant 1
15 färskpotatisar
1 burk ansjovis
2 dl creme fraiche
½ dl hackad rödlök
Gräslök till garnering

Variant 2
15 färskpotatisar
1 burk matjesill
2 dl creme fraiche
½ dl hackad rödlök

Gör så här
Koka potatisarna och lå dem svalna.
Variant 1 Hacka ansjovisen och blanda med creme fraich och rödlök. Dela potatisarna och lägg dem med platta sidan uppåt, som en båt. Lägg en klick på varje potatis. Garnera med gräslök.
Variant 2 Dela potatisen och lägg den på platta sidan. Lägg en skiva sill och en klick creme fraiche på varje potatis, stick en tandpetare i varje. Hacka rödlöken och strö över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *